Bila ti mjesec dana trudna ili osam, važno je da ti bude udobno od glave do pete. Ali shvaćamo: Nosiš novi život, ali i dalje želiš izgledati slatko i osjećati se tako. Pronalaženje najbolje obuće za trudnoću je važno, a mi upravo nudimo onu pravu.

Kreirali smo najbolje anatomske sandale za trudnoću koje nude odgovarajuću količinu podrške,  prilagodljive su svakom stopalu te čine da se osjećate samouvjereno.     

Crno, smeđe i sive sandale za žene.

Remenčići s kopčicama se mogu prilagođavati, ovisno o promjeni stopala kroz faze trudnoće. Lakoća obuvanja, anatomski uložak te kvalitetni kožni materijal od kojih su izrađene su samo neki od razloga zbog čega će vas naše anatomske sandale oduševiti.

Crne sandale kraj žutog cvijeća.
Smeđe sandale u boravku na drvenom laminatu.

Dodatna težina i promjene tijekom trudnoće mogu dovesti do jačanja, što može naprezati stopala i doprinijeti nelagodi ili boli. Podrška s pomoću anatomskog luka pomaže održavanju pravilnog poravnanja i smanjuje prekomjerni stres na lukovima stopala te ublažava osjećaj neugode i umora.

Otekline u nogama su učestali problem kod gotovo svake trudnice zbog loše cirkulacije. Širi dio tabanica za nožne prste je optimalan jer omogućuje dobru cirkulaciju te umanjuje oteklinu tijekom trudnoće u području prstiju i gležnjeva. 

natikace don kozna
potplata natikaca pluti

Udobnost je ključ kad nađeš savršene cipele za nošenje svih devet mjeseci. Tvoje tijelo prolazi kroz toliko promjena, zadnje što želiš je da ti bude neugodno. Iz tog razloga vam mi nudimo naše anatomske sandale za žene. Anatomske i moderne sandale izrađene od prirodnih materijala, većina žena smatra kao idealnu obuću za trudnoću. Razlozi su jednostavni, jer je udobna, podržava pravilan položaj luka, prozračna je i prilagođava se svakom obliku stopala. Modernog su izgleda i odgovaraju svakoj odjevnoj kombinaciji te najbitnije od svega brzo i lagano se obuvaju.