Naša povijest, naše umijeće

Obuća Petrović je hrvatski brand, s timom koji se sastoji od brojnih majstora, krojača, šivača i obučara. Mi smo tim vođen strašću prema postolarstvu, koja se prenosi s koljena na koljeno.

Firma Obuća Petrović je osnovana 1994. godine u vlasništvu Borisa Petrovića, a sada je uzdržava sin Goran Petrović. Tvrtka ima svoje korijene u malom naselju Trnovec, na sjeveru Hrvatske. Bavimo se proizvodnjom i prodajom obuće izrađene od prirodne kože.

Danas svoje proizvode izvozimo na različita tržišta EU i naša prisutnost na tim tržištima ubrzano raste, što nas veseli jer sa „zadovoljnim kupcima“ dobivamo potvrdu da smo na pravom putu.. Svi modeli su vrhunske kvalitete, izrađeni od najkvalitetnijih prirodnih materijala. Prikladne su kako za mlađu tako i za stariju populaciju, a namijenjene su svakodnevnoj upotrebi u raznim poslovima, kako na poslu tako i kod kuće.

Iznimno smo ponosni na sve izrađene modele a posebno na našu kolekciju anatomnkih natikača, koje su osvojile srca naših mnogobrojnih i vjernih kupaca. Naša specijalnost nije samo kvalitetna izrada, već nudimo i velik izbor raznih uzoraka kože, kao i raspon veličina 35 – 47, i za žene i muškarce. Obuća koju izrađujemo je čvrsta i elegantana, namjenjena za svakodnevnu primjenu. Svaki model je vrlo detaljno obrađen, ručno izrađen i ručno dorađen. Ulažemo veliki trud u stvaranje vlastitog izgleda i volimo se igrati kontrastom i teksturama. Naša obuća ima mekanu oštrinu, ali uvijek na suptilan i ženstven način.

Težimo tome da dizajniramo svakodnevne modele, stvaramo ravnotežu između funkcionalnosti, udobnosti i estetike. Zajedno spajamo vještinu, tradiciju i eleganciju kako bismo stvorili kvalitetnu i čvrstu obuću koja će trajati. Želimo da se osjećate i više nego dobro u našoj obući, noseći ju s osmijehom. To je ono što nas pokreće, svaku kolekciju, svaki dan.