Prikazujemo 1–12 od 122 rezultata

Ženske obuće od prirodne kože i materijala proizvedene u Hrvatskoj pogodne za različita vremenska razdoblja. Naša kvalitetna obuća za žene dolazi u raznim kombinacijama prirodne kože i izrađena je kako bi ju mogli nositi kroz cijeli dan tijekom radnog vremena ili za privatne obveze tako da nećete imati problem s dugim hodanjem i bolnim stopalima. U ponudi je širok izbor ženskih natikača, klompi, sandala i japanki tako da svatko može pronaći nešto za sebe i što mu najbolje odgovara. No, ako i dalje niste pronašli vaše savršene cipele za razne prigode nudimo vam i uslugu izrade cipela po mjeri koja daje jedinstveno iskustvo. Naša obuća sastoji se samo od visokokvalitetnih materijala, jer brinemo o zdravlju vaših stopala, a kvalitetna obuća temelj je dobrog zdravlja. Sve više žena traži održivu obuću, a ženska obuća izrađena od prirodnih materijala proizvedena u Hrvatskoj pruža upravo to. Naši visokokvalitetni materijali su također ekološki prihvatljivi i održivi, a daju obući jedinstven izgled i teksturu. Za sva dodatna pitanja naš stručan tim vam stoji na raspolaganju. Odaberite kvalitetnu udobnu žensku obuću.

Koje vrste ženske obuće nudimo?

Nudimo širok izbor ženske obuće uključujući natikače, klompe, sandale i japanki, kao i uslugu izrade cipela po mjeri za razne prigode.

Od kojih materijala je izrađena vaša obuća?

Naša obuća izrađena je od visokokvalitetnih prirodnih koža i materijala proizvedenih u Europskoj uniji, koji su ekološki prihvatljivi i održivi. Sama ženska obuća je proizvedena u Hrvatskoj.

Je li obuća pogodna za dugotrajno nošenje tijekom dana?

Da, naša obuća je dizajnirana za dugotrajno nošenje kroz cijeli dan, bilo tijekom radnog vremena ili za privatne obveze, bez problema s dugim hodanjem i bolnim stopalima.