Još jedan u nizu najtraženijih modela ove godine je muška kožna natikača s dva remena. Iako je bio velik broj zainteresiranih od strane ženske populacije što smo i očekivali, iznenadilo nas je koliko je oduševio muški dio ekipe. Model je dostupan u nekoliko različitih uzoraka koža u rasponu veličina od 35 – 47 i za muškarce i za žene.

Muške kožne natikače za muškarce u plavoj boji.

Glavne karakteristike ovih natikača za muškarce od prave kože su što imaju široke, oblikovane uloške koji su prilagođeni obliku vaših stopala. Hodanje po mekim anatomskim ulošcima sa potporom poprečnog i uzdužnog luka je nešto neopisivo. Jedna vrlo velika posebnost je u tome da naše kožne natikače ne treba “razgaziti”. Ne treba im vremena da se vaša stopala naviknu pa da postanu udobne kao većina takvih modela na tržištu. One su to od prvog dana nošenja. Treba obratiti pozornost na pravilo postavljeno stopalo unutar kalupa natikače. Prsti ne smiju prelaziti preko ruba i peta ne smije gaziti rub natikače. Potporni jastučići uzdužnog i poprečnog luka moraju sjesti na pravo mjesto. 

Plave muške kožne natikače za muškarce.

Kao i svi naši modeli tako je i ova hrvatska obuća izrađena od prirodnih materijala. Potplat je izrađen od pluta i lateksa prekriven antilop kožnim uloškom. Boja uloška natikače može biti smeđa ili crna. Prirodni pluto se proizvodi od lateksa, nekoliko biljaka i drveća postupkom koji se sastoji od nekoliko faza. Pluto postaje tvrđi s nižim temperaturama i mekši s višim temperaturama. Također se podvrgava procesu vulkanizacije kako bi se eliminirala njegova plastičnost. Ulošci od kože i pluta omogućuju izradu posebno udobne obuće prilagođene za svačije stopalo. Izuzetno su fleksibilni te pružaju posebnu anatomsku udobnost vašim stopalima. Koža je jak i izdržljiv materijal. Ima dobra zaštitna svojstva, elastična je i izdržljiva uz pravilnu njegu. Estetski atraktivna, daje sofisticiran elegantni i pouzdan izgled. 

Gornjište i uložak su izrađeni od vrhunske prirodne kože.

Kao i svaki naš model i ovaj se može izraditi po mjeri. Kod osoba koje imaju problema sa oticanjem stopala ili povišenim ristom, remeni se mogu izraditi po mjeri.

Muške kožne smeđe natikače s dva remena.

Sav materijal koji koristimo za izradu naše obuće proizveden je u Europskoj Uniji. Model je dostupan u raznim bojama, provjerite našu ponudu muških kožnih natikača te nas kontaktirajte ukoliko želite natikače u nekoj drugoj boji.